Chanise

Deze 12 weken hebben mij bewust gemaakt van wat goed en gezond
eten voor mijn lichaam kan betekenen. Hier ga ik ook zéker mee door. Niet in de zin van nog heel
veel meer afvallen maar om me goed te kunnen blijven voelen en om nog wat droger te worden.
Mijn spiermassa is sowieso toegenomen de afgelopen weken, ik kan nu heel goed  abbs voelen.

Angela

In 1 woord.. HELEMAAL TOP! Dat zijn er 2, haha. Ik ben zo blij dat ik gestart ben met dit traject, en jullie enorm dankbaar.

Loes

Ik wil jullie heel graag bedanken voor jullie hulp. Ik voel me fitter en sterker dan ooit tevoren. ik blijf jullie volgen en ik hoop dat jullie nog meer mensen zo happy en fit krijgen als ik. 

Twee potten pindakaas als bedankje. Wij gaan voor goud in Portugal. Thnx a lot X Loes

12 weken coaching

Aankomen

12 weken coaching

Rebecca

Ik de 24 weken heb ik ook flink wat pr’s gezet, zo is mijn back squat van 80 naar 90, squat clean van 42 naar 52.5, strict press van 25 naar 32,5. Maar wat vooral een flinke verbetering is, is mijn conditie. Zo kan ik burpees veel langer volhouden, en ben ik niet altijd de laatste tijdens een WOD.

Gia was mijn coach tijdens mijn proces en ben haar zo dankbaar voor alles wat mij is bijgeleerd tijdens die periode. Dit is iets wat ik voor de rest van mijn leven zal aanhouden, it’s a lifestyle not a diet!

Christiane

Het eerste contact met BHB beviel mij meteen al heel goed. Ik heb me toen aangemeld voor de begeleiding. Gia is mijn coach en wat ben ik blij met haar! Wat ik ook vraag, ze geeft snel en duidelijk antwoord. Ook op de moeilijke momenten kan ik haar een berichtje sturen en zorgt ze ervoor dat ik weer uit dat dalletje kom en weer die extra motivatie krijg. Ik ben inmiddels al wat afgevallen en mijn spiermassa is ook omhoog gegaan. Ik heb ook plezier in het proces.

Dennis

in het begin was het erg wennen aan het nieuwe manier van leven. De eerste paar weken waren best pittig omdat je erg op je voeding let wat je normaal nooit had gedaan. Dankzij Virgil die altijd voor je klaar staat als je vragen hebt of vast loopt in de vorm van meer willen eten uit gewoonte en je daarvoor tips kan geven om het gevoel weg te nemen zonder dat het afvallen in gedrang komt. Je kan met elke vraag die je hebt over alles wat onduidelijk is of wilt weten voor eigen informatie bij ze terug. Dat is erg fijn en geeft het gevoel dat je altijd gesteund word vanuit hun.

Annette

Zoals ik al eerder zei ben ik heel blij met het resultaat en dat ik hiermee begonnen ben. Ik wil je ook heel erg bedanken voor de begeleiding. Het scheelt enorm dat je twee keer per week je gewicht moet doorgeven, dat voorkomt dat je bij een dipje te lang de focus verliest. Jouw ondersteuning zorgt ook dat je het volhoudt. Ik vindt het allergrootste pluspunt het feit dat ik veel meer energie heb gekregen wat ik behalve in het dagelijks leven ook bij de trainingen heb gemerkt.

-

Hartelijk bedankt voor alles. Vooral je positiviteit en humor.
Ik heb je begeleiding als zeer prettig ervaren. Aan mij heb je zeker een ambassadeur.
We houden contact. Ik was sowieso van plan nu even stabiel te blijven en in het voorjaar/zomer weer een cut periode in te plannen

Richard

Vanmorgen een nieuwe mijlpaal qua gewicht! 91.3 KG. Hartelijk bedankt voor de afgelopen maanden het is ontzettend leerzaam geweest en heeft een zeker een positieve invloed gehad.

Ik heb mijn voeding beter op de rit en voel me ook veel energieker & gezonder.

-

Blij met het resultaat en zeker ook met mijn prestaties in de box en op het basketbalveld! Met als hoogtepunten het clubkampioenschap in onze box en de eerste plek tijdens WOD 3 van The Nationals  En zoals ik vorige week al zei: ik heb zoveel meer energie overdag. Iets wat ik van te voren niet op had gerekend.

Thanks voor je adviezen en support!

Dana

Wij zijn enorm trots op onze! De eerste 12 weken zitten er op, inclusief een week vakantie tussendoor! De weegschaal ging met hele kleine stapjes naar beneden, zoals wij dat ook aanbevelen. Nu is het tijd om sowieso 6-8 weken stabiel te blijven op het nieuwe gewicht. 💯 

-

Mijn gewicht vandaag was vanmorgen 87,4 kilo. Ik blijf dus afvallen. M'n lijf voelt goed en de trainingen gaan ook goed. Ik ben nu aan het einde van een 16-weekse cycles en volgende week hebben we pr week. De pr's zijn bij de oefeningen back squat, weighted pull-ups, deadlift, bench press, front squat en schouder press. Deze week hebben we opgebouwd naar onze vorige pr's en deze zijn allemaal gelukt en er zit nog meer in dus ik denk dat er volgende week een aantal pr's gaan sneuvelen. 

Catherine

De kilo's op de weegschaal zijn gek genoeg heel belangrijk. Als er na weken lang afvallen opeens wat bij is gekomen, breekt toch wel de hel los. 😂 Dan kunnen wij wel zeggen, dat is niet het enige wat telt..maar in je hoofd heb je een cijfertjes gekoppeld aan ' te zwaar' of juist een 'goed gewicht'. Wij proberen altijd aan iedereen uit te leggen dat de weegschaal een hulpmiddel is, maar dat je naast de weegschaal altijd foto's moet maken én eventueel moet meten. Je gewicht op de weegschaal schommelt iedere dag, dat is normaal. 

Mike

-

Douglas

Ik raad het iedereen aan. Ik zit nog midden in mijn traject, maar ik ben nu al ZONDER gekke pillen of dergelijk alles op een natuurlijke wijze mooi afgevallen en voel me zeker prettig bij! Mijn persoonlijke Coach is er ALTIJD wanner ik heb nodig heb. Controleert me, en houd overal rekening mee. Beter kan ik niet wensen!!

KitekidX

Today it's time to thank bhb for their great support! With their guidance I was able to loose 7,5 kilogram (16,5 pounds) in 12 weeks. Ofcourse it coud have been more. And I'm not stopping at this result. I'm determined to reach my end goal and I will! Just 2 more kg (4,4 pounds) to go! But it's so great to have cheeckbones again! I'm really happy!

Kristianne

Nou vandaag geef ik de laatste meeting door. Gisteren stond 59.8kg op de weegschaal. Jeetje vier maanden voorbij, waarin ik veel heb ervaren en van dingen bewuster ben geworden. Super dankjewel voor alles!!

Karlijn

Professionele voedingsbegeleiding! Als doel gehad om sterker te worden. En als bijkomstigheid ook nog wat extra kilo’s afgevallen. Gia is zeer deskundig in wat ze doet. Je kunt met alle vragen bij ze terecht, ook wanneer je soms buiten de deur eet of bijzondere dagjes uit hebt. Zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan. Dankjewel!